Workshop: Wakker worden voor dummies

Omdat onze missie ‘Zorgen dat de man MAN-IS’ zo belangrijk vinden, hebben we deze waardevolle e-learning: ‘Wakker worden voor Dummies’ voor je ontwikkeld. Deze training bestaat uit inspirerende video’s, audio’s en praktische opdrachten.  We behandelen een stuk geschiedenis over het vormen van de Westerse mens waarin een aantal systemen aan bod komen, zoals het onderwijs, familie, sociaal, maatschappelijk en financieel economisch. De uiteenzetting hiervan geeft je inzicht in jouw eigen identiteit is gevormd.

Sommige systemen staan momenteel onder grote druk. We leven in een tijd, waarin steeds meer mensen zich gaan afvragen of deze systemen, die eeuwenlang dienend zijn geweest, nog wel passen in de huidige samenleving. We zijn meer en meer bezig met de zin van het leven en ons levensgeluk. Dit zijn overwegend gedachten gangen over hoe ons ideale leven er uit zou zijn. Iets daadwerkelijk veranderen ter verbetering van de kwaliteit van leven, lijkt soms nog een brug te ver. We zitten gewoonweg nog vast in de eerder genoemde systemen en stappen hier niet eenvoudig uit.

We werken hard om voor ons maandelijkse inkomen, zodat de hypotheek of de huur betaald kan worden en het gezin onderhouden kan worden. Daarnaast heb je als man, in vergelijking met het verleden, een groter aandeel in het huishouden en in de opvoeding van de kinderen. Je hebt veel ballen in de lucht te houden, als partner, vader, collega en zo speel je nog veel meer andere rollen. Wat nu als je deze verantwoordelijkheden niet meer had? Wat blijft er dan nog over? Wie bent je echt? Hoe ziet dan jouw ideale leven eruit? Wat zou je dan doen? Wie zijn je vrienden? Wat doe je voor werk?

De e-learning ‘Wakker worden voor Dummies’, schudt jou op liefdevolle wijze wakker en leert je anders kijken naar de wereld. Het helpt je direct om een bewuster mens te zijn, meer mentale rust te creëren en vrijheid in je leven te ervaren. Bekijk hieronder de introductievideo.

Dit levert deelname aan de e-learning je op:

  • Inzicht waaraan je je identiteit en gedrag hebt gekoppeld;
  • Je leert anders te kijken naar de werkelijkheid waarin je leeft;
  • Je durft stappen te zetten om de regie van het leven in eigen hand te hebben;
  • Je leert de deur open te zetten naar (financiële) vrijheid;
  • Blijvende mentale rust.

Praktische info:

De training heeft een doorlooptijd van 8 weken. Les 1 is na jouw betaling direct toegankelijk. De volgende les is vervolgens na 7 dagen beschikbaar.

We wensen je veel inspiratie en wijsheid toe!

Een warme groet,

Xander van der Zijden en
Sander de Zwart

Een reactie plaatsen