Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

15 t/m 19 juli | Gratis 5-daagse online EnerGeniek Ondernemen Challenge

15 juli @ 07:00 - 19 juli @ 08:00

Meer zichtbaarheid, impact en klanten die exact bij je passen binnen je coachpraktijk of trainingsbureau?
Doe mee met de 5-daagse EnerGeniek Ondernemen Challenge!

EnerGeniek Ondernemen staat voor slim ondernemen en doen waar je goed in bent!

Als iemand je vraagt: ‘Wat doe je precies als trainer/coach?’, heb je dan direct je woordje klaar? Of moet je er dan eerst even over nadenken?

De kans is groot dat je algauw verzandt in het ‘wat’, dus het opratelen van de theorie, dus de methodes en technieken die je hanteert. Want dat is waar immers om gevraagd werd, toch? Letterlijk gezien wel, maar men is veel meer op zoek naar het ‘hoe’ en ‘waarom’.

Dus waarom ben je gaan doen wat je doet? Wat maakt dat dit zo belangrijk is voor jezelf én voor je klant? Met andere woorden: Jouw klant heeft een bepaalde behoefte ‘y’ en die realiseert hij pas wanneer probleem ‘x’ is opgelost. En jij bent dé persoon die de perfecte oplossing voor ‘x’.

Het is super belangrijk dat jij jouw verhaal/story ten eerste voor jezelf volledig scherp hebt. Want als je dat zelf nog niet helemaal duidelijk hebt? Hoe duidelijk is het dan voor jouw klant?

Met deze 5-daagse challenge helpen we je met het scherp krijgen van jouw verhaal/story, zodat je deze instant kan pitchen als daar om gevraagd wordt. Dit gaan we o.a. scherp krijgen in tekst, zodat je dit direct kunt toepassen in uitingen op je website of op andere kanalen. Daarnaast dagen we je uit jouw verhaal/story letterlijk te gaan vertellen.

Nu kunnen we ons voorstellen dat je zegt: Ik heb al een heel duidelijk stuk over mezelf op mijn website staan en ook heb ik mijn woorden paraat als iemand er om vraagt. Toch kan het ook voor jou interessant zijn om deel te nemen aan de challenge. Wanneer heb je bijvoorbeeld bewust gekeken of alles dat je op je website hebt geschreven, nog wel klopt en passend is met waar je nu staat? Als je anderen vertelt over je praktijk of trainingsbureau, klopt dit dan nog met jouw waarheid?

Met deze challenge dagen we je op een positieve manier uit om bewuster te worden van wat je doet en waarom. Daarnaast geven we je ook nog eens een mooi cadeau. Wat dit is, blijft nog even een verrassing.

Meld je geheel kosteloos aan en ontvang de eerste video op maandag 15 juli in je mailbox.

Samen creëren we een nieuwe wereld!

Alvast heel veel succes.

Een warme groet,
Xander van der Zijden en
Sander de Zwart
Universal Academy – Dé online bewustzijnschool

Gegevens

Begin:
15 juli @ 07:00
Einde:
19 juli @ 08:00
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://universalacademy.nl/5-daagse-energeniek-ondernemen-challenge/

Organisator

Xander van de Zijden
E-mail:
info@universalacademy.nl
Website:
https://universalacademy.nl
Item added to cart.
0 items - 0.00