Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

4 t/m 7 oktober 2019 | Man & MISSIE Weekend (max. 7 personen)

4 oktober @ 15:00 - 7 oktober @ 10:00

Leef je MISSIE en til je leven naar een Hoger Plan tijdens het Man & MISSIE Weekend!

Let op: Nog 4 plekken beschikbaar

Een man met een MISSIE

Je bent een ambitieuze, creatieve en ondernemende man met een MISSIE. Deze MISSIE is niet alleen voor jezelf, want je voelt diep van binnen een duidelijke opdracht om met jouw unieke talenten een steentje bij te dragen aan de wereld.

Je groot vijand is hierin is: TIJD. Je hebt een druk leven, waarin je ook ruimte wil ervaren voor je relatie, gezin, familie, vrienden en hobby’s. En ook al ben je intelligent genoeg om te snappen dat niet ALLES dat je leuk in die 24 uur per dag te proppen is, vind je het soms verrekte lastig om hierin slimme keuzes te maken. Je voelt de noodzaak om meer focus te leggen op wat daadwerkelijk bijdraagt aan het leven van je MISSIE en maakt vandaag het commitment met jezelf om hiermee krachtig aan de slag te gaan.

Met een groepje van maximaal 8 mannen creëren we een veilige ruimte om in een open en veerkrachtige verbinding met elkaar op zoek te gaan naar onze diepste drijfveren om ons leven naar een Hoger Plan te tillen. Een leven waar in je jouw MISSIE ten volste leeft en het beste uit jezelf haalt.

Waar?
In een luxe 8 persoonsbungalow aan de duinvoet in Schoorl. We koken samen. Het officiële gedeelte van het programma vindt voornamelijk overdag plaats in de natuur, in de prachtige Schoorlse Duinen. Een grote speeltuin, waarin van alles kan en mag ontstaan.

Wanneer?
Vrijdag 4 t/m maandag 7 oktober 2019
(Aankomst vanaf 15.00 uur en vertrek uiterlijk 10.00 uur). Het officiële programma vindt op de zaterdag en zondag plaats.

Voel jij dat je erbij wil zijn en ben je bereid all-in te gaan?

JA, ik reserveer direct mijn plek:
https://sanderdezwart.com/man-en-missie-weekend/

Wat zijn jouw directe voordelen als je deelneemt aan dit weekend?

– De open en veerkrachtige verbinding met een klein gezelschap aan gelijkgestemde mannen, helpt je bij het verkrijgen van de juiste focus op wat belangrijk is voor het ten volste leven van je MISSIE;
– In dit programma zet ik diverse emotioneel- en lichaamsgerichte therapievormen, zoals ademwerk, regressie en energetische healing, zodat ook de emotionele blokkades die mogelijk nog op onbewust niveau spelen aan de oppervlakte komen en geheeld worden;
– Het groepsproces vindt grotendeels plaats in de natuur (Schoorlse Duinen). Fysiek in beweging zijn zorgt direct voor ontspanning en een heldere geest;
– In dit weekend zie je mij als mens, Sander, en zal ik ook een gelijkwaardig onderdeel zijn van het groepsproces;
– Waar nodig zet ik mijn ‘coachhoed’ op en ben ik jouw steun en toeverlaat om je de stappen te laten maken die nodig zijn om je leven naar een Hoger Plan te tillen;
– Bonus: Toegang tot het online leiderschapsprogramma ‘Leef de Essentie’ voor een verdiepingsslag op het gebied van spiritueel leiderschap en hart-gedreven eigenaarschap.

Investering

1297 euro

  • 4 levens veranderende dagen
  • 3 nachten (all-in)
  • Persoonlijk werkboek
  • Coaching & training
  • Proceswerk in de natuur
  • Transformatie en onvergetelijke impact

JA, ik reserveer direct mijn plek:
https://sanderdezwart.com/man-en-missie-weekend/

Gegevens

Begin:
4 oktober @ 15:00
Einde:
7 oktober @ 10:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://sanderdezwart.com/man-en-missie-weekend/

Organisator

Sander de Zwart
E-mail:
info@sanderdezwart.com
Website:
https://sanderdezwart.com

Locatie

Schoorl
Nederland + Google Maps
Item added to cart.
0 items - 0.00