Laden Evenementen

14 augustus 2019 | Mannencirkel Schoorlse Duinen (Iedere 2e woensdag van de maand)

14 augustus @ 19:30 - 22:00

Deze Mannencirkel vindt plaats in de natuur, de Schoorlse Duinen. Een Mannencirkel is er om vanuit kwetsbaarheid en zachtheid te verbinden met andere mannen. Dus op een liefdevolle en niet op competitieve/macho manier, zoals we in deze Westerse Cultuur vaak gewend zijn. In deze setting laat je je maskers thuis en sta je open voor de ander, horen we elkaar, zien we elkaar en voelen we elkaar.

Dit vraagt om commitment en de bereidheid om wat er diep in je leeft naar buiten te brengen en oude, niet meer dienende patronen te doorbreken. Niets in jezelf meer onderdrukken, maakt dat je jezelf de ruimte geeft om je potentieel ten volste te leven en eigenaarschap te nemen over je leven. Hoe mooi zou de wereld eruit zien als we dat allemaal meer en meer gaan doen? Taboes doorbreken, minder oordelen en verschillen in elkaar omarmen in plaats van afkeuren en oprecht verbinden.

Tijdens deze mannencirkel wandelen we samen door de duinen en stranden we op een plekje waar we de ruimte ervaren om korte oefeningen te doen om bij ons gevoel te komen, te verbinden en een deelronde te houden. Iedereen heeft het recht om te vertellen wat er diep van binnen leeft. Mijn intentie is om een gelijkwaardige positie in te nemen in de groep, dus als mens: Sander. Dit betekent dat ik meedoe tijdens de deelronde en ook het proces in ga. Wanneer het groepsproces erom vraagt ondersteuning te bieden aan de diepere stukken en emoties van een van de mannen, laat ik mijn rol als trainer/coach naar bovenkomen. En als het wenselijk is om meer individuele verdieping te vinden, dan zijn mijn 1-op-1 sessies daarvoor een goed alternatief.

Plannen en ideeën met de Mannencirkel

Momenteel nog vrij toegankelijk op donatiebasis. Ik wil toewerken naar een vast gezelschap, waar we een diepe vertrouwensband mee opbouwen en voor minimaal een half jaar (eens per maand) committeren om samen een proces door te gaan.

Over Sander

Momenteel heb ik twee websites: HSP Man en Sander de Zwart Coaching. Binnen de eerste website spreek ik specifiek de hooggevoelige man aan en bij Sander de Zwart coaching bezielde en dienstverlenende ondernemers voor Life & Business Coaching. De techniek die ik in de coachingssessies toepas, is de Energy Bridge Methode en heb ik zelf ontwikkeld. Samen bouwen we de brug tussen verstand en gevoel. Zie het als een denkbeeldige lijn waarin jouw levensenergie de ruimte krijgt om te stromen. Twee kanten op. Vooral de ‘terugweg’ is essentieel, want hierin vindt de vertaalslag plaats van een droom naar realiteit. Bekijk HIER de video waarin ik er meer over vertel.

Betaling (Energy exchange)

De betaling voor de toegang vindt plaats op donatiebasis met een minimum van € 15,00 incl. BTW. Dit voldoe je vooraf via een overschrijving naar: NL94RABO0146910877 t.n.v. Sander de Zwart Coaching o.v.v. Donatie mannencirkel + datum.

Voel je dat je er bij wil zijn? Wees welkom!

Gegevens

Datum:
14 augustus
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://sanderdezwart.com/mannencirkel

Organisator

Sander de Zwart
E-mail:
info@sanderdezwart.com
Website:
https://sanderdezwart.com

Locatie

Schoorlse Duinen
Oorsprongweg
Schoorl, 1871HA Nederland
+ Google Maps