Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

24 september 2019 | Mini workshop/lezing: Word een nieuw mens met de pijnappelklier (Breda)

24 september @ 19:30 - 21:30

€15

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.

De pijnappelklier wordt ook wel het kloppend hart van de hersenen genoemd en is de poort naar een betekenisvol en liefdevol leven. Het is het best bewaarde geheim op het gebied van zelfrealisatie.

Het positief stimuleren van de pijnappelklier doet iets bijzonders. Je kijk op het leven verruimt zich en ook de hormonale werking in je lichaam krijgt een upgrade. Dit zorgt voor meer mentale, emotionele en fysieke balans. Niet voor niets wordt de pijnappelklier ‘de Alchemist’ genoemd.

De pijnappelklier activeren of positief stimuleren vergt een proces van aandacht en bewustwording. Door de juiste dingen te doen ben je beter in staat jouw zelf- en wereldbeeld positief te veranderen en is er een toename in zelfkennis. De nieuwe autonome en authentieke levensstijl zorgt ervoor dat je een beter mens wordt; de beste versie van jezelf.

Tijdens deze mini workshop krijg je inspiratie over de diepere betekenis van de pijnappelklier. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt om zelf direct je pijnappelklier positief te stimuleren.


Informatie en ticketprijs:

  • De interactieve lezing/ mini workshop is op dinsdag 24 september van 19.30 uur tot 21.30 uur
  • Locatie is Zuiderlicht in Breda
  • Kosten: 15 euro
  • Deelnemers krijgen 10% korting op de toekomstige online- of offline workshop
  • Je e-mailadres geldt als toegangsbewijs na aanschaf ticket(s).


Over Xander:

Xander werkt circa 15 jaar als life coach en trainer en is bijzonder geïnteresseerd in de betekenis van het leven. Dit onderzoekt hij middels filosofie, wetenschap en religie.
Het contact met de binnenwereld is voor hem de poort naar een ander leven. Herprogrammering van het brein en het doorbreken van patronen in gedrag ziet hij als voedingsbron om een beter mens te zijn. Met zijn activiteiten heeft hij op diepgaande wijze de dynamiek van emoties leren kennen. Zijn persoonlijke transformaties gebruikt hij als inspiratie om zijn kennis te delen.

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Xander van de Zijden
E-mail:
info@universalacademy.nl
Website:
https://universalacademy.nl

Locatie

Zuiderlicht
Kloosterlaan 138a
Breda, 4811 EE Nederland
+ Google Maps
Item added to cart.
0 items - 0.00