Sander de Zwart

Sander de Zwart

Intuïtief, nuchter & een echte graver

info@sanderdezwart.com

Sander de Zwart

Intuïtief, nuchter & een echte graver

info@sanderdezwart.com

Binnen de online bewustzijn school verzorg ik o.a. video's en trainingen voor de man.

Ik begeleid gepassioneerder professionals* bij het verkrijgen van helderheid over wat je werkelijk drijft en motiveert in het leven, het missende puzzelstukje. Niet door je trucjes aan te leren, maar door je laten ervaren wat er werkelijk binnenin je leeft. Dit geeft je kracht, duidelijkheid en focus voor een volgende stap in je leven. Hoe? Door samen met de cliënt de natuur in te gaan: De Schoorlse duinen.

Mijn naam is Sander de Zwart en ontdekte in 2007 dat ik hoogsensitief ben. Dit heeft me lange tijd beperkt in mijn leven en resulteerde uiteindelijk in een burn-out in 2014. Mijn lichaam gaf letterlijk aan dat ik nu eindelijk voor mezelf mocht kiezen. Ik werkte al jaren in de financiële sector, waarin ik veelal coachende rollen vervulde. Ik voelde dat ik met coachen iets veel groters kon neerzetten dan binnen mijn baan in loondienst.

Ik begon intensief aan mezelf te werken. Ik volgde tal van opleidingen op het gebied van bewustzijn en paste mijn dagelijks leven hierop aan. Zo let ik meer op mijn voeding, drink ik nog nauwelijks alcohol, beweeg ik meer en mediteer ik dagelijks. Dit alles draagt bij aan een groter geluksgevoel, meer zin in het leven, een vitaler lichaam en een gezondere geest.

Begin 2017 begon ik naast mijn baan met ondernemen en sinds 1 juni 2018 ben ik uit dienst getreden bij de bank waar ik 18 jaar werkte. Mijn hooggevoeligheid is mijn drijvende kracht en naast mijn benaming als VeranderCoach en OutdoorCoach, noem ik mezelf vooral Gevoelsexpert. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben een goede luisteraar en door mijn verdiepende en gedetailleerde vraagstelling komen we in het gesprek snel tot de kern. Ik ben zachtaardig in de omgang, echter ook open, direct en eerlijk. Ik vraag jou dan ook om openheid en eerlijkheid. Dit is essentieel om het gewenste resultaat te behalen.

Daarnaast heb ik enkele nevenfuncties. Zo richt ik me ook op het online coachen van hooggevoelige mannen (HSP Man), doe ik samen met Kristel van Lieshout coaching en training voor gepassioneerde professionals en influencers (Succesvol vanuit Essentie) en beheer ik binnen de Universal Academy o.a. de mannenpagina.

Tot ziens binnen de Universal Academy.

Loading Evenementen

Aankomende Evenementen › Sander de Zwart

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

  • Geen overeenkomende events gevonden voor "Sander de Zwart". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van events.