fbpx

Toegankelijkheidsverklaring

Universalacademy.nl Toegankelijkheidsverklaring

Bijgewerkt: maart 2018.

Algemeen
Universalacademy.nl streeft ernaar om haar diensten mede toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. De website van Universalacademy.nl is zodanig ingericht dat hij gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor mensen met een beperking. Onze visie is dat ieder persoon het recht heeft om te leven in waardigheid, gelijkheid, comfort en onafhankelijkheid.

Toegankelijkheid op Universalacademy.nl
Universalacademy.nl stelt de ‘UserWay Website Accessibility Widget’ beschikbaar die wordt aangedreven door een speciale toegankelijkheidsserver. Met de software kan Universalacademy.nl de naleving van de ‘Web Content Accessibility Guidelines’ (WCAG 2.0) verbeteren.

Het toegankelijkheidsmenu inschakelen
Het toegankelijkheidsmenu van Universalacademy.nl kan worden ingeschakeld door op het pictogram van het toegankelijkheidsmenu rechtsboven op de pagina te klikken. Wacht na het activeren van het toegankelijkheidsmenu even totdat het toegankelijkheidsmenu volledig is geladen.

Het verbeteren van onze dienstverlening
Universalacademy.nl blijft zich inspannen om de toegankelijkheid van haar site en diensten voortdurend te verbeteren in de overtuiging dat het onze collectieve morele verplichting is om naadloos, toegankelijk en ongehinderd gebruik mogelijk te maken voor mensen met een beperking.

Ondanks onze inspanningen om alle pagina’s en inhoud op Universalacademy.nl volledig toegankelijk te maken, is sommige inhoud mogelijk nog niet volledig aangepast aan de strengste toegankelijkheidsnormen. Dit kan het gevolg zijn van het niet tot onze beschikking hebben van de meest geschikte technologische oplossing. Als u problemen ondervindt met inhoud op Universalacademy.nl of hulp nodig hebt met een deel van onze site, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op, zoals hieronder beschreven, en wij helpen u graag verder.

 Neem contact met ons op
Als u een toegankelijkheidsprobleem wilt melden, vragen hebt of hulp nodig hebt, neemt u dan als volgt contact op met de klantenservice van Universalacademy.nl:

E-mail: ln.ymedacalasrevinu@retsambew

Item added to cart.
0 items - 0.00