Tovernaarsschool

De tovenaarsschool van Universal Academy

Universal Academy richt zich naast volwassenen ook op kinderen. Er zijn regelmatig events gericht op kinderen waarbij we allerlei inspirerende en leuke activiteiten met verschillende leraren van Universal Academy doen.

Te denken valt aan kinderyoga, meditatie en allerlei ontspanningsoefeningen. Ook delen we de magie van de natuur, het universum en de natuurlijk principes van het leven met elkaar. Dit doen we in de taal passend bij de nieuwetijdskinderen.

De nieuwetijdskinderen dragen een schat aan wijsheid in zich, echter is er momenteel in de Westerse wereld nog weinig ruimte om deze wijsheid te uiten en verder te ontwikkelen. Wij willen kinderen spelenderwijs een stukje magie van het leven meegeven. Dit komt ten goede aan de hoog gevoeligheid die ieder kind in deze tijd heeft. Uiteindelijk creëren we meer bewustzijn en een liefdevolle wereld voor onszelf en het nageslacht.

Speciaal voor basisscholen is het programma ‘Perfect zoals je bent’ voor kinderen van 8-12 jaar oud. Dit programma is ontwikkeld door twee leraren van Universal Academy en is interactief met alle kinderen uit de klas. Meer informatie over het programma ‘Perfect zoals je bent’ via deze link. 

In het abonnement van Universal Academy zit ook, speciaal voor (hoog gevoelige) kinderen, een pagina met allerlei ontspanningsoefeningen middels audio en video. Ook zijn er tips voor ouders over hoe je de signalen van hoog gevoeligheid herkent en hoe je hiermee om kunt gaan.

Lid worden is makkelijk:

1. Selecteer je abonnement

2. Stel de betaling in

3. Direct toegang tot alle lessen