Universal Academy

Wat is de Universal Academy?

Universal Academy is een interactieve digitale omgeving met een uniek aanbod aan opleidingen, inspirerende video’s, podcasts, workshops, meditaties, yogalessen en meer. Er zijn verschillende leraren aangesloten bij Universal Academy, ieder met een eigen specialisme. Regelmatig komen er nieuwe leraren, nieuw lesmateriaal en nieuwe activiteiten bij.

In de leeromgeving tref je de volgende onderwerpen aan:

Nieuwe podcast

Er staan enkele nieuwe podcast op de ledenpagina met podcast bij de serie ‘Innerlijke Revolutie’. Veel luisterplezier.

En weer een nieuwe podcast

Wie of wat ben ik? Stefan en Xander gaan samen in gesprek over dit interessante onderwerp bij een weer nieuwe podcast van de serie innerlijke revolutie.

Nieuwe podcast serie Innerlijke Revolutie met Stefan en Xander

Nieuwe podcast serie!! Stefan Hoogendoorn en Xander van der Zijden hebben samen de eerste podcast met het onderwerp ‘Uiterlijke Rijkdom en ‘Innerlijke Armoede’ van de podcast serie ‘Innerlijke Revolutie’ opgenomen. Deze staat reeds online op de ledenpagina met podcast van Universal Academy. Zij behandelen met humor en inzicht verschillende onderwerpen omtrent ‘Innerlijke Revolutie’. Tijdens de…

Pijnappelklier activatie

Er is een intense adem -en meditatiesessie toegevoegd op de ledenpagina met meditaties. Het betreft de Pijnappelklier activatie en deze tref je bij de afspeellijst ‘Meditaties van Universal Academy’ aan. De Pijnappelklier werkt als een kosmische antenne en brengt je in contact met andere dimensies. De sessie duurt circa 30 minuten.

Chikung lessen per heden beschikbaar

Er staan per heden enkele videolessen Chikung op de leden pagina Yoga & More. In de videos tref je onder andere tips om je houding te verbeteren. Onder andere goed bij rugklachten. Enjoy!

Nieuw lesmateriaal

Zojuist is er een nieuwe geleide meditatie toegevoegd waarbij je contact kunt maken met je eigen bron van creativiteit, jouw Spirit (Geest). Deze tref je op de ledenpagina met meditaties aan. De komende weken komt er nog meer nieuw lesmateriaal op Universal Academy. Er komt een kruidencursus aan gericht op de seizoenen, enkele video lessen…
All articles loaded
No more articles to load